Orgevit (25Kg)

Orgevit (25Kg)

65.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Fertilizant Orgevit

ORGEVIT  este sursa optima de substanţe nutritive şi humus, fiind un ngraşamnt organic sub forma de granule (4-5mm) , de calitate exceptionala la un preţ accesibil. Provine 100% din substanţe organice de provenienţa naturala (pasǎre), conţinnd toate micro si macroelementele necesare plantelor. ngraşamntul conţine un mare procent de elemente organice care sunt esenţiale pentru pastrarea fertilitaţii solului.

ORGEVIT  se utilizeaza pentru fertilizarea din domeniul horticol si agricol cu predilecţie pentru sere, solarii, cmp liber, livezi, viţa de vie, capşuni etc… Prin substantele sale ajuta la absorţia mai usoara şi graduala a elementelor nutritive din sol, mbunataţeşte structura solului, mareşte capacitatea de reţinere a apei, are pH neutru şi nivel de clor scazut

ORGEVIT datorita conţinutului scazut de amoniu nu arde radacinile plantelor şi nu conţine elemente minerale. Este 100% natural, tratat termic,  lipsit de seminţe de buruieni, liber de boli  şi daunatori.

MOD DE APLICARE

ORGEVIT  se mpraştie mecanic sau manual la suprafaţa solului dupa care se ncorporeaza la maxim 15 cm adncime. Se poate aplica şi la plantare dar atunci trebuie ngropat n şanţuri pe lungimea liniei de plantare la 5-10cm. Cantitaţile necesare depind de tipul de sol şi cultura (sere/solarii 1,5- 2 t/ha, legume n cmp 1- 1,5 t/ha, livezi 2-3 t/ha, vie 1- 1,5 t/ha capşuni 1-1,5 t/ha, gazon  1-1,5 t/ha)

SPECIFICATII

Ambalaj – 0-1 kg
Tip cultura – Culturi horticole
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Orgevit (25Kg)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Orgevit (25Kg)”

SUS