Luna Max 275SE ( 1L )
- 25%

Luna Max 275SE ( 1L )

213.00lei 160.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest Produs Este Destinat Utilizarii Publicului Larg .

Date tehnice Fungicid Luna Max SE275

• Substanță activă: fluopiram 75 g/L+spiroxamină 200 g/L
• Formulare: SE (suspoemulsie)
• Număr certificat omologare: 517PC/12.07.2019

Omologari Fungicid Luna Max SE275

Vița de vie
Organism tinta: Făinare
Doza: 1 L/ha


Mod de acțiune Fungicid Luna Max SE275

Luna Max 275 SE conţine:

• fluopiram, cu proprietăţi sistemice şi translaminare, ce aparţine grupei piridiletilamide. În procesul de dezvoltare al patogenilor, fluopiram acţionează în toate stadiile, inhibând germinaţia sporilor, creşterea tubului germinativ, creşterea miceliului şi sporularea. Produsul acţionează asupra ciupercilor din clasa Ascomycete şi Deuteromycete.

• spiroxamina (din grupa spirochetalaminelor) are proprietăţi de contact și sistemice. La nivel microbiologic, modul de acțiune al acestei substanțe active asupra unei game largi de patogeni este diferit.

Din acest motiv pot fi combătute cu succes formele rezistente la alte fungicide, produsul fiind indicat în strategiile anti-rezistență. De asemenea, spiroxamina accelerează penetrarea și rezistența la spălare iar asupra ciupercilor patogene are o acţiune preventivă, curativă și uneori eradicativă, asigurând protecția pe o lungă perioadă de timp.


Mod de utilizare Fungicid Luna Max SE275

Viţa de vie
Luna Max 275 SE este omologat în pentru combaterea făinării (Uncinula necator sinonim Erysiphe necator) la cultura viţei de vie, în doză de 1 L/ha. Se aplică preventiv, la avertizare, sau când sunt condiţii favorabile pentru dezvoltarea patogenului, în număr de 2 tratamente pe sezon, la un interval de 10-12 zile.

Perioada de aplicare: de la inflorescențe clar vizibile (BBCH 53) până la începutul coacerii (BBCH 81). Cantitatea de apă utilizată este de 300 – 1000 L/ha.

Timp de pauză înaintea recoltării: 14 zile. Cantitatea maximă de produs aplicată pe sezon este de 2 L/ha Nu aplicaţi foliar mai mult de 500 g/ha fluopiram/an calendaristic. Tratamentul cu Luna MAX 275 SE nu influenţează procesul de vinificaţie şi calitatea vinului, respectând recomandările de utilizare ale produsului.

Selectivitate

Aplicat la dozele omologate, fungicidul Luna MAX 275 SE este bine tolerat de plante şi nu se manifestă fenomene de fitotoxicitate.

Compatibilitate

Luna MAX 275 SE este compatibil cu majoritatea insecticidelor şi fungicidelor. Înaintea utilizării unei soluţii mixte, se recomandă a se face în prealabil un test de compatibilitate fizico-chimică.

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Luna Max 275SE ( 1L )”

SUS