K-Othrine Profi EC 250 (1L)

K-Othrine Profi EC 250 (1L)

244.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Insecticid K-Othrine Profi EC 250

Conţinut in substanţă activă: 25 g/L (2,7% w/w) deltamethrin + 225 g/L (23,9% w/w) piperonil butoxid (PBO)

K-Othrine® PROFI EC 250 este un concentrat emulsionabil, miscibil cu apa şi cu distilate de petrol de tip kerosene, ce se prezintă sub forma unui lichid limpede, de culoare gălbuie, cu un uşor miros, specific hidrocarburilor aromatice. Nu este coroziv şi nu patează.

K-Othrine® PROFI EC 250 combate toate insectele dăunatoare şi generatoare de disconfort din igiena publică , dar se recomandă in special in tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: ţântari, muşte, molii, viespi. K-Othrine® PROFI EC 250 poate fi utilizat in exterior pentru dezinsectiile sezoniere din zonele urbane (parcuri, cartiere de locuinţe, artere de circulatie, zone de agrement, etc), dar şi in interior pentru locuinte, birouri, hoteluri, unităti de alimentatie publică, spitale, zone mijloace de transport, depozite, ferme, etc.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE ŞI DOZE RECOMANDATE DE LUCRU:

1. Tratamente sub forma ceaţă termică (“ceaţa caldă”, thermal fogging) pentru combaterea insectelor zburătoare

– in exterior: 30 – 40 ml K-Othrine® PROFI EC250 /5 L solvent organic pentru 1 ha;
– in interior: 50 ml K K-Othrine® PROFI EC250/ 1 L solvent organic pentru 2000mc.

2. Tratarea suprafeţelor prin pulverizare grosieră (aplicare reziduală)

– pentru insecte zburătoare: 30 – 40 ml produs / 5L apa / 100 mp
– pentru insecte târâtoare: 30 – 60 ml produs/5L apa/100 mp

*) pentru infestari masive, recomandam dublarea dozelor recomandate de lucru

3. Tratamente tip ULV (in volum ultra-redus) pentru combaterea insectelor zburătoare

– in exterior: 30 ml K-Othrine® PROFI EC250 /2 L diluant, pentru 1 ha.
– in interior: 40 ml K-Othrine® PROFI EC250 /0.8 L diluant pentru 1500 mc.

*) Diluantul recomandat, in cazul tratamentelor tip ULV poate fi: apa, solvent petrolier tip Naphta, ulei tip biodiesel sau kerosene.

Eficacitatea tratamentului in exterior depinde de conditiile atmosferice. La exterior, nu se efectueaza tratamentele pe vant puternic sau ploaie. Aplicarea se va face in conformitate cu standardele si dispozitiile legale in vigoare ale activitatii de dezinsectie.

Activitate biocida: Produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurând un efect de soc, o activitate biocida de 24h in aer si pâna la 60 zile pe suport
Timpul de actiune: pâna la 60 de zile

Categoria de utilizatori: Profesionali
Contraindicatii si restrictii: Se impun restrictii la aplicarea in prezenta albinelor; A nu se comercializa produsul catre personal neinstruit si necalificat;

Masuri de precautie si avertizare la aplicare si manipulare.
Aplicare: Când se aplică produsul, se poartă echipament adecvat: mască de protectie a fetei, mănuşi corespunzătoare (cauciuc, PVA sau nitril) ochelari de protectie si salopetă.Eliminaţi echipamentele care sunt contaminate în interior, care sau sunt perforate sau pentru care contaminarea exterioară nu poate fi îndepărtată. Spălaţi întotdeauna mâinile dupa utilizarea produsului. Evitati contactul cu pielea si mucoasele.
Niciodată nu se pastrează insecticidul diluat; Se prepară o solutie proaspată de câte ori este necesar.
Dupa aplicare, se recomanda, pe cât posibil, limitarea accesului in perimetrul tratat timp de 4-6 ore, interval necesar pentru consumarea efectului biocid al produsului insecticid. Incinta tratata (in cazul tratamentelor la interior) se aeriseste timp de cel putin 12 ore (timp de pauza). Tratamentul este indicat a fi repetat o data la 7 zile, doar daca eradicarea infestarii nu a fost de 100%. In celelalte situatii, tratamentul urmator se efectueaza la nevoie, dar nu mai multe de 6/an.

Manipulare: Manipulaţi numai în zone prevăzute cu o ventilaţie adecvată cu evacuare.

Informaţii privind protecţia împotriva incendiului şi exploziei: A se păstra departe de surse de căldură, scântei, flacără deschisă sau orice alte surse de aprindere. Vaporii pot forma cu aerul amestecuri explozive.

 

Indicatii privind conditiile de pastrare, depozitare si de eliberare finala:

Depozitati in locuri accesibile numai persoanelor autorizate. Pastrati departe de razele solare directe. Pastrati containerele etans, intr-un spatiu uscat, rece si bine ventilat. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana animalelor. Temperatura de depozitare a produsului trebuie sa fie intre – 5 si 35C. Acest recipient, dupa ce este golit si continutul sau este folosit, este un deseu toxic, motiv pentru care ambalajele nu se reutilizeaza, ele se distrug sau se recicleaza conform legii in vigoare (program SCAPA)

Masuri de prim-ajutor: Contactul cu pielea: Poate aparea o usoara senzatie de arsura sau intepatura; Înlăturaţi imbrăcamintea şi incălţamintea, daca sunt contaminate. Spălaţi imediat pielea cu multa apă si săpun. Solicitaţi sfatul medicului, daca iritarea persistă mai mult de 24-48 ore. Contactul cu ochii: Clătiţi imediat cu multă apă rece, pentru cel puţin 15 minute. Consultaţi medicul. În caz de ingestie: Clătiţi gura cu multă apă si nu induceţi, sub nici o formă, voma; nu se consumă nici un aliment sau băutură; asiguraţi aerisirea si consultaţi medicul;
Antidot: Nu exista antidot; se recomandă tratament simptomatic; administrarea de cărbune medicinal, fără a fi o soluţie specifică, a fost raportată a aduce rezultate pozitive si imbunătaţirea stării generale.
Îngrijiri sub control medical (în caz de intoxicație gravă): Consultati fisa de securitate a produsului pe www.pestcontrol-expert.com (versiunea in limba româna)

Masuri de protectie a mediului inconjurator: Periculos pentru fauna acvatică; Nu contaminaţi apa potabilă, canalele de irigaţii sau alte suprafeţe de apă (râuri, lacuri, bălţi, etc.); A nu se deversa resturi de produs pe terenuri cultivate; Nu pulverizaţi in prezenţa curenţilor puternici de aer. Se vor informa apicultorii, in scopul protejarii populatiilor de albine, cu recomandarea mentinerii in stup pentru maxim 24 ore.

Depozitarea se face intr-un loc răcoros si uscat, departe de surse de căldură sau alte potenţiale surse de incendiu. Când se depozitează la o temperatură de până la 35 grade C, K-Othrine® PROFI EC250 are o valabilitate de 2 ani.

Termen de valabilitate: pana la 2 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000
Destinat UzProfesional
Mirosputernic iritant
Zona Utilizareexterior
ProducatorBayer
Tipuri AplicarePompa de spate, Termonebulizare, ULV – LV
Substanta activa biocideDeltametrin, Piperonilbutoxid
Concentratie Substanta Activa25 g, 225 g
Concentratie de utilizare1-2%
Combate activitateaCosasilor, Lacustelor, Gandacilor bucatarie, Gandacilor canalizare, Miriapodelor, Mustelor, Plosnitelor de pat, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare1 litru
Formulare/StareLichid

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru K-Othrine Profi EC 250 (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “K-Othrine Profi EC 250 (1L)”

SUS