Seminte Julianus F1 (1000 seminte)

Seminte Julianus F1 (1000 seminte)

175.00lei

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Seminte Julianus F1

Julianus F1 este un hibrid de ardei gras conic, de la Duna-R, cu crestere continua, cu fructe atarnate, conice, de culoare usor verde-alb, dulci si mari. Pulpa fructelor este groasa, greutatea este de 110-140 gr. La maturitatea de consum sunt albe, iar la maturitate fiziologica sunt rosii.

Internodiile sunt mediu distantate, crestere viguroasa iar fructificarea este abundenta. Este moderat sensibil la lipsa de calciu, tolerant la stres iar capacitatea de regenerare este buna, fructele se dezvolta continuu, leaga bine chiar si in conditii extreme, fructele nu se micsoreaza catre sfarsitul ciclului de productie.

Este o varietate potrivita pentru cultura intensiva, recomandata atat pentru cultura protejata cat si in camp deschis. Ramurile sunt groase si puternice ceea ce este un avantaj pentru cultura in camp deschis.

Fructele mari si de calitate extra sunt situate pe tulpina principala si in vecinatate. Cele mai eficiente modalitati de conducere sunt, palisat pe unul sau doua brate, cu copilire, precum si pe langa cordon, fara copilire. Poate fi plantat din februarie pana la sfarsitul lunii iulie, in sere si solarii incalzite sau neincalzite. In cultura de primavara, densitatea recomandata este de 4-4,5 plante/mp, iar in cultura tarzie, 5-5,5 plante/mp.

Acest hibrid ofera cele mai bune rezultate in ceea ce priveste capacitatea de productie, dimensiunea fructelor si calitatea acestora. Fructele pot sa ramana pe planta mai mult timp fara sa li se deprecieze calitatea, iar calitatea fructelor dupa recoltare este foarte buna. O calitate unica este inrosirea lenta a fructelor. Este un produs excelent pentru export.

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Seminte Julianus F1 (1000 seminte)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Seminte Julianus F1 (1000 seminte)”

SUS