Joystick ( 200 g )

Joystick ( 200 g )

250.00lei

Cantitate
0744398201
Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest Produs Este Destinat Utilizarii Publicului Larg .

 

Joystick este un erbicid selectiv ce combate un număr mare de buruieni monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de grâu, orz și secară, cu aplicare în postemergență în toamnă cu excepția ovăzului.

Joystick este un erbicid cu acțiune sistemică, fiind preluat prin frunze și rădăcini și translocat rapid în punctele de creștere. Substanțele active blochează dezvoltarea meristemelor și inhibă activitatea enzimatică a buruienilor, având ca rezultat final distrugerea buruienilor sensibile. În funcție de condițiile de mediu și a speciilor inplicate, efectele se vor observa în termen de una până la trei săptămâni.

Mod de utilizare:

Joystick se aplică postemergent în culturile de grâu, orz, secară și ovăz, de la stadiul de 2 frunze până la sfârșitul înfrățirii (BBCH 12-29). Aplicarea produsului se face în momentul sensibilității maximă a buruienilor (monocotiledonate: începutul înfrățirii până la formarea primului internod, dicotiledonate: 2-4 frunze). Legat de culturile care urmează în rotație, nu sunt restricții la cereale, mazăre și porumb. La rapiță, floarea soarelui și sfeclă de zahăr trebuie efectuată arătura, pentru a evita entualele efecte fitotoxice.

Doze și spectru de combatere:

Grâu, Ovăz, Secară, Orz: Buruieni monocotiledonate și dicotiledonate- 0,15-0,2 kg /ha

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Joystick ( 200 g )”

SUS