Runner 2F (500ml)

Runner 2F (500ml)

140.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Runner 2F – insecticid folosit in combaterea larvelor

Runner 2F este formulat ca suspensie ce contine 240 g/l metoxifenozid. Se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare bej.

Mod de actiune:

Runner 2F este reprezentantul celei de-a doua generatii de insecticide care imita efectul hormonului ecdysone- hormonul naparlirii, oferind fermierilor, consumatorilor si mediului, o tehnologie noua de combatere a lepidopterelor, mai eficienta, mai sigura si mai putin poluata.

Produsul Runner 2F actioneaza aspupra larvelor in principal prin ingestie dar si prin contact. Actioneaza asupra lepidopterelor incepand de la ou si pana la larve de varsta a II a. Runner 2F accelereaza naparlirea prematura a larvelor, fapt care le cauzeaza moartea. La cateva ore dupa ingestia produsului, larvele inceteaza hranirea, nu se mai deplaseaza, iar dupa 1-2 zile, mor din lipsa de apa si hrana. Larvele care au fost expuse unei doze insuficiente mor adesea in stadiul de pupa sau evolueaza ca adulti sterili. Runner 2F protejeaza cultura timp de 14-21 de zile, in functie de doza aplicata si de viteza de crestere a plantelor.

Mod de intrebuintare:

Momentul aplicarii este crucial in combaterea larvelor si este dependent de momentul in care incepe hranirea larvelor din specia respectiva. Pentru larvele lepidopterelor minatoare se va aplica cu putin timp inainte de eclozarea oualor, inainte ca larvele sa inceapa sa se hraneasca (in timp ce adultii mai depun ponta).

Pentru larvele lepidopterelor defoliatoare se va aplica atunci cand primele larve incep sa se hraneasca, la avertizare.

La efectuarea tratamentului se va urmari turbionarea frunzisului pentru o mai buna acoperire cu insecticid, intrucat Runner 2F trebuie sa fie ingerat de catre larve pentru a se obtine eficacitatea maxima.

Doze omologate:

MAR-Cydia pomonella

-Adoxophyes reticulana

0.04 % (0.6L/ha in 1500L solutie)
VITA DE VIE-Lobesia botrana0.03% (0.3l/ha in 1000 L solutie)
VARZA-Mamestra brassicae, Pieris rapar0.04 %


Timp de pauza:

Dupa aplicarea tratamentului si pana la recoltare trebuie sa treaca 14 zile la pomii fructiferi si vita de vie si 1 zi la legume.

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Runner 2F (500ml)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Runner 2F (500ml)”

SUS