Insecticid Midash 200 SL (1L),Insecticide

Insecticid Midash 200 SL (1L)

179,00 ron

În Stoc

  • Ex Tax: 179,00 ron
  • Product Code: CRP1341

Insecticid Midash 200 SL (1L)

Mod de actiune insecticid Midash 200 SL
Midash 200 SL este un insecticid sistemic cu spectru larg de insecte daunatoare combatute. Produsul actioneaza rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Desi nu are efect de soc, la scurt timp dupa aplicare, insectele inceteaza in a se mai hrani si mor. Midash 200 SL are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larva-adult). La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi sau apa de irigatie. Substanta nu este afectata de temperatura iar actiunea sa dureaza peste 3 saptamani (remanenta).  Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate. Mod de utilizare insecticid Midash 200 SL
Midash 200 SL se aplica prin tratamente foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare culturilor si stadiilor de crestere. In general tratamentele se fac la aparitia daunatorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru marirea spectrului de combatere se poate aplica si in amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea crearii formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.
La grau Se aplica cu o cantitate de apa la hectar cuprinsa intre 200 si 400 l. Pentru combaterea concomitenta a plosnitei si a bolilor foliare se poate amesteca cu fungicidul King 250 EW. La legume  Se poate utiliza atat pentru culturile din spatii acoperite cat si pentru cele din camp. Produsul are o perioada scurta de pauza de la aplicare pana la colectare. La cartof  Primul tratament se va efectua la aparitia adultilor hibernanti, inainte de a depune ouale. Al doilea tratament trebuie sa se faca in cazul cand au aparut larvele pe frunze. Pentru eficacitate maxima, recomandam aplicarea insecticidului impreuna cu un adjuvant, in special la plantele cu frunza lucioasa si cerata.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha