Insecticid Bactospeine (500g),Insecticide

Insecticid Bactospeine (500g)

150,00 ron

În Stoc

  • Ex Tax: 150,00 ron
  • Product Code: CRP1521

Insecticid Bactospeine (500g)

Proprietati: BactoSpeine DF este un insecticid biologic (microorganisme naturale) sub forma de granule dispersabile in apa. Se recomanda utilizarea acestui produs pentru controlul daunatorilor din ordinul Lepidoptera (omizi, molii, fluturi), la culturile de legume si plante ornamentale din camp sau spatii protejate (solarii, sere) si la pomii fructiferi. Mod de actiune: BactoSpeine DF actioneaza asupra larvelor, daunatorilor tinta, imediat dupa ce acestea consuma din plantele tratate. Peretii intestinali incep sa se degradeze, larvele nu se mai pot hrani si mor in 24 – 72 de ore. Eficacitatea produsului BactoSpeine DF in controlul larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemanatoare cu cea a insecticidelor conventionale, administrate conform recomandarilor specialistilor. Mod de aplicare: BactoSpeine DF se aplica atunci cand se observa primele larve, preferabil in perioadele de hranire activa. Tratamentele se repeta la intervale de 7 – 10 zile. Se efectueaza maxim 8 tratamente pentru o cultura, pe sezon, utilizand o concentratie minima de produs de 100 g la 100 l de apa. Doze marite sunt necesare cand presiunea de atac este mare sau cand populatiile larvare sunt amestecate cu indivizi in stadii avansate de dezvoltare. Pentru o buna protectie, intervalul de aplicare se reduce la 7 zile, in conditiile unei dezvoltari rapide a culturilor. BactoSpeine DF actioneaza la suprafata plantei. Produsul nu se administreaza pe plante cand au foliajul umed. Nu se recomanda efectuarea tratamentelor cand sunt asteptate ploi in mai putin de 6 ore. BactoSpeine DF nu are nici un impact cunoscut asupra dezvoltarii populatiilor de pradatori naturali si a insectelor benefice in programele de management integrat al daunatorilor. BactoSpeine DF este biodegradabil. In conditiile unei aplicari corecte si in conformitate cu recomandarile producatorului, imediat dupa preparare pH–ul solutiei se va mentine intre valorile 6 si 8.
Cultura Daunator Doza
Legume in camp (telina, mazare, conopida, varza creata, gulii, varza cu capatana, varza de Bruxelles, menta, patrunjel, ridichi, sfecla rosie, salata, fasole pastai, fasole boabe) Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris etc.) 0,5 – 1 kg/ha (se administreaza de la eclozare si primele stadii larvare)
Legume in spatii protejate (telina, conopida, varza creata, gulii, varza cu capatana, varza de Bruxelles, menta, patrunjel, ridichi, sfecla rosie, salata, fasole pastai, fasole boabe, dovleci) Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris etc.) 0,5 – 1 kg/ha (se administreaza de la eclozare si primele stadii larvare)
Legume in spatii protejate (vinete, ardei si ardei iuti, tomate) Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris etc.) Molia tomatelor (Tuta absoluta) Cultura pe verticala 0,33 – 0,66 kg/ha (se administreaza de la eclozare si primele stadii larvare)
Legume in spatii protejate (castraveti, castraveti cornison, dovlecei, pepene galben) Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris etc.) Cultura pe verticala 0,33 – 0,66 kg/ha Cultura pe orizontala 0,5 – 1 kg/ha (se administreaza de la eclozare si primele stadii larvare)
Plante ornamentale Cotarul verde, omizi defoliatoare (Geometridae), Omizi defoliatoare (Mamestra, Spodoptera, Autographa, Orthosia, Thaumetopoeidae, Pieris etc.) Molia punctata (Hyponomeuta, familia Yponomeutidae) Viermele de matase (Bombyx mori, familia Lymantriidae) 0,1 – 0,2 kg/100 l apa (se administreaza de la eclozare si primele stadii larvare)
Pomi fructiferi (mar, par) Cotarul verde, omizi defoliatoare (Geometridae), ,Omizi defoliatoare, viermele merelor si viermele perelor (Cydia pomonella) Molia punctata (Hyponomeuta, familia Yponomeutidae) Viermele de matase (Bombyx mori, familia Lymantriidae) 0,5 – 1 kg/ha (se administreaza de la eclozare si primele stadii larvare)
  Contine: 54% Bacillus thuringiensis subsp. kurstaki (tulpina ABTS – 351).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha