Seminte Griff F1

Seminte Griff F1

90.00lei318.00lei

Golește
Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Seminte Griff F1

GRIFF F1 este un hibrid nou de ardei iute lung, de la DUNA-R. Cresterea este nedeterminata, fructele sub forma atarnata, lungi, iuti. Are vigoare moderata. Lungimea fructelor este intre 18 – 26 cm, sunt de 4 – 5 cm late la umeri si cantaresc intre 75 – 100 grame. Au o culoare verde deschis la maturitatea de recoltare si rosii la maturitatea deplina.

Este mai putin sensibil la luminozitate scazuta, arata deasemenea o legare buna a fructelor pe perioada iernii, in perioade cu lumina deficitara. Are rezistenta cea mai buna la Tobacco mosaic virus (TMV), si la Óbuda pepper virus (ObPV) si are un nivel mediu de rezistenta la Tomato Spotty Wilt Virus. Varietatea este rezistanta deasemenea la Nematozi (M). Este slab susceptibil la vinetire (colorare antocianica).

Poate fi produs in orice perioada a anului in spatii protejate incalzite sau reci, daca este palisat, condus pe doua brate sau nepalisat, condus pe langa cordon. In cultura de iarna se recomanda o densitate de 4 plante/m2, iar in rest 5 plante/m2.

 

Leaga sigur si foarte bine. Productia este recomandata pentru cultura in sol, vata minerala sau in substrat de nuca de cocos. Lasati un singur fruct pe nod pentru a obtine fructe extra.

Cantitate

1000 seminte, 250 seminte

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Seminte Griff F1

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Seminte Griff F1”

SUS