GAT Motion 4OD (5L)

GAT Motion 4OD (5L)

700.00lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Erbicid Gat Motion 4 OD

Substanta activa: 40 g/Iitru nicosulfuron

Caracteristici: Produsul Gat Motion 4 OD se prezinta sub forma de lichid vascos alb – bej ce contine adjuvant pentru absorbtie si protectie impotriva spalarii de catre ploaie.  GAT Motion 4ODeste un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor graminee si partial buruienile dicotiledonate din cultura de porumb. Produsul este absorbit prin frunze si partial prin radacini de catre buruieni si translocat in toata planta prin floem si xilem in toate meristemele plantei. Substanta activa nicosulfuron este selectiva pentru plantele de porumb in intervalul de aplicare 2-8 frunze ale porumbului, coreland doza de erbicid in functie de dezvoltarea buruienilor si spectrul de buruieni vizat.

Mod de actiune: Produsul GAT Motion 4 OD se aplica postemergent pentru combaterea costreiului din rizomi in doza de 1-1,5 l/ha, in functie de nivelul de infestare si faza de dezvoltare si inaltimea costreiului. Intre data tratamentului si semanatul altei culturi se recomanda o pauza de minim 4 luni. Intre aplicarea produsului si recoltare se recomanda o pauza de 30 de zile.

Produsul GAT Motion 4 OD se aplica postemergent pentru combaterea costreiului din rizomi in doza de 1-1,5 l/ha, in functie de nivelul de infestare si faza de dezvoltare si inaltimea costreiului. Efectul produsului se observa la cateva zile de la aplicare, buruienile isi opresc metabolismul iar in cateva zile apar simptome de clorozare si necrozare a tesuturilor plantelor tratate. Efectul deplin al erbicidului este evident dupa aproximativ 21 de zile

Produsul GAT Motion 4 OD este compatibil cu majoritatea produselor erbicide, fungicide si insecticide; nu se va aplica pe culturi stresate tratate cu insecticide organo-fosforice sau erbicidate cu bentazona. Pentru o mai mare siguranta se va consulta lista de compatibilitate si se va face un test.

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute: 

buruieni monocotile anuale mohorul, meisorul, iarba barboasa

– buruieni monocotile perene – costreiul

– buruieni dicotiledonate anuale (partial) – stir, loboda, zarna

Producator: Chemtura Agro Solutions

CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicarfiiDoza
PorumbCostrei din rizomi si semintePostemergent1-1.5 l/ha

Informaţii adiţionale

ProducatorChemtura Agro Solutions
FormulareNu
Combate activitatea in gradinaBuruienilor dicotiledonate anuale, Buruienilor monocotiledonate anuale, Buruienilor monocotiledonate perene
Denumire plantaNu
Modalitate de ambalare1 litru
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru GAT Motion 4OD (5L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “GAT Motion 4OD (5L)”

SUS