Fungicid Verita WG 71.14 (12Kg)
- 13%

Fungicid Verita WG 71.14 (12Kg)

1,667.00lei 1,450.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Proprietati fizico-chimice:
VERITA se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fara tendinţa de sfaramare, de culoare maron.

Mod de actiune: Fosetil de aluminiu are sistemie completă cu o distribuţie foarte bună descendentă şi ascendentă în plante. Astfel sunt protejate toate organele plantei și în special creșterile noi. Acțiunea preventivă se manifestă din interiorul plantei prin inhibarea mobilității și germinației zoosporilor și prin împiedicarea creșterii miceliului. Prezintă proprietatea unică de stimulare a sistemului de autoaparare a plantei la infecțiile produse de patogeni. Datorită acestui mecanism unic de acțiune, este exclusă apariția fenomenului de rezistență. Fenamidon are distribuție translaminara în plante. Actionează preventiv, curativ și antisporulant asupra ciupercilor patogene prin inhibarea respirației mitocondriale la nivel celular. Amestecul celor două substanțe active asigură un efect sinergic care determină o eficacitate ridicată față de ciupercile Oomycete.

Domeniul de utilizare:
vita de vie: 2 – 2,5 kg/ha (funcţie de presiunea de infecţie), pentru combaterea manei (Plasmopara viticola). Doza redusă se foloseşte când riscul producerii infecţiilor este redus, iar doza de 2,5 kg/ha se utilizează în anii cu condiţii climatice favorabile pentru mană. Se poate utiliza pentru 1 – 2 tratamente (primul la începutul înfloririi protejează atât lăstarii cât şi inflorescenţele până după scuturarea capişonului florilor, iar al doilea la sfârşitul înfloririi sau în perioada de formare a boabelor). Volumul de soluţie este de 600 – 1000 l/ha.
tomate:(0,25%) 2,5 kg/ha, pentru combaterea manei (Phytophthora infestans).Se pot aplica 1-2 tratamente, preventive, la avertizare, cu o cantitate de soluţie de 800-1000 l/ha.
castraveti: (0,25%) 2,5 kg/ha, pentru combaterea manei (Pseudoperonospora cubensis). Se recomanda aplicarea unui numar de 1-3 tratamente, preventive, la avertizare, cu o cantitate de soluţie de 800 – 1000 l/ha.

Timp de pauza 3 zile la tomate, castraveti si 28 zile la vita de vie.

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Verita WG 71.14 (12Kg)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Verita WG 71.14 (12Kg)”

SUS