Fungicid Systhane Forte (1L)
- 16%

Fungicid Systhane Forte (1L)

320.00lei 270.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Fungicid Systhane Forte

Substanta activa: miclobutanil 240 g/l

Caracteristici: Systhane Forte este un fungicid sistemic, cu rol preventiv, curativ si eradicativ in combaterea fainarilor, rapanului si mana.Systhane Forte este omologat la peste 40 de culturi in intreaga lume. Systhane Forte este selectiv pentru culturile recomandate, in toate stadiile de dezvoltare si se aplica prin stropiri in perioada de vegetatie, corespunzator cu datele de avertizare locala. Se poate aplica si in timpul infloritului, nu afecteaza germinatia polenului, nu se regaseste ca reziduuri in polen. Systhane Forte penetreaza rapid (1 ora) si se transloca in toate organele verzi ale plantei actionand sistemic, translocarea substantei active facandu-se acropetal. Acest fungicid protejeaza culturile pe o durata de 10-14 zile, in functie de presiunea infectiei, are o fereastra larga la aplicare: de la 5grC – 25grC si nu este spalat de ploaie dupa doua ore de la aplicare. Totodata, Systhane Fortenu afecteaza proprietatile organoleptice ale fructelor, legumelor, strugurilor, nu influenteaza procesul de fertmentatie alcoolica, prezentand un profil ecotoxicologic excelent, nu afecteaza entomofauna utila.Fungicidul Systhane Forte nu este cancerigen, mutagen, nu este toxic pentru pasari si albine, se degradeaza rapid in sol si este recomandat in programele de combatere integrata.

Mod de actiune si utilizare: Systhane Forte prezinta 3 moduri de actiune:

Preventiv – impiedica germinarea sporilor si, in consecinta, instalarea infectiilor in planta;
Curativ – cand infectia s-a produs deja, iar fungii se afla in perioada de incubare, Systhane Forte impiedica dezvoltarea miceliului si o noua infectie nu se poate instala;
Eradicativ – cand plantele prezinta simptome vizibile ale infectiei cu fungi, Systhane Forte inhiba dezvoltarea hifelor miceliene.
Systhane Forte prezinta un efect rezidual indelungat, protejand organele nou formate intre doua aplicari. Systhane Forte are un spectru foarte larg de combatere: combate boli determinate de fungi din calasele Ascomycetes, Basidiomycetes, Deuteromycetes.

Plante tratate: Mar, Vita de vie, Castraveti

Boli si Ciuperci combatute: Fainarea, Rapan, Mana

Producator: Dow AgroSciences

Informaţii adiţionale

ProducatorDow Agro Sciences
FormulareSL – concentrat solubil
Combate activitatea in gradinaFainarii, Manei, Rapanului
Denumire plantaCastraveti, Mar, Vita de vie
Modalitate de ambalare1 litru
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Systhane Forte (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Systhane Forte (1L)”

SUS