Fungicid Salvator 25 EW ( 1L ),Fungicide
Sale

Fungicid Salvator 25 EW ( 1L )

100,00RON

125,00RON

În Stoc

  • Ex Tax: 100,00RON
  • Product Code: CRP1577

Fungicid Salvator 25 EW ( 1L )

SALVATOR 25EW

Substanta activa: 250 G/L TEBUCONAZOL;
Formulare: Emulsie, Ulei in apa.


Salvator 25EW,  este un fungicid sistemic din grupa triazolilorcu un continut de 250g/L tebuconazol. Se prezinta sub forma de emulsie de ulei in apa, omogena, mobila, inodora, de culoare coniac. Produsul nu este exploziv, nu prezinta proprietati oxidante si este stabil in conditiinormale de depozitare si manipulare.

Mod de actiune:
Salvator 25EW este un fungicid sistemic cu spectru larg de actiune in spacial asupra agentilor patogeni care provoaca fainaresi rugina la culturile: grau, orz, mar, vita de vie si legume. Salvator 25EW are actiune preventiva, curativa si de eradicare, care se manifesta asupra patogenilor prin inhibarea sintezei ergosterolului. Utilizat in tratamente foliare, produsul este rapid absorbit de planta si circula ascendent prin sistemul circulator, protejand fructele si cresterile noi. Are o buna actiune reziduala si se manifesta pentru o perioada de 3-4 saptamani.

Aplicare:
La aplicare se folosesc volume normale de apa. In cantitatea de apa pentru x hectare, se introduce doza de fungicid, sub agitare continua. Dispozitivul de agitare a solutiei se mentine in functiune si in timpul aplicarii pe teren.

CulturaAgenti daunatoriDoza/Concentratia
Grau, orzComplex de boli foliare0.5 L/ha
MarFainare
Rapan
0.05%
SamburoaseMonilioza0.075 - 0.1%
Vita de vieFainare0.4 L/ha
TomateAlternarioza0.05%
CastravetiFainare0.05%
Rapita de toamnaPutregaiul alb
Alternarioza
Putregaiul uscat
Putregaiul cenusiu
Fainare
1.0 L/ha
RapitaTratament aplicat toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare si pentru combaterea patogenului Phoma lingam0.5 L/ha
Compatibilitate:
Produsul Salvator 25EW poate fi compatibil cu multe dintre insecto-fungicidele folosite in mod curent in Romania, cu exceptia produselor cu reactie puternic alcalina. Pentru o folosire corecta efectuati un test de compatibilitate inainte.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha