Fungicid Propulse 250 SE (5L)
- 24%

Fungicid Propulse 250 SE (5L)

2,005.00lei 1,515.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Fungicid  Propulse SE 250

Mod de ambalare: 1 litru

Substanta activa: 125g/l fluopiram +125 g/l protioconazol.

Formulare: suspoemulsie

Caracteristici:

    Propulse 250 SE contine o noua substanta activa sistemica fluopiram,apartinand unei clase chimice noi, inhibitori SHD (succinat dehidrogenaza,enzima responsabila cu transportul de electroni in mitocondrii), blocand astfel respiratia patogenilor paraziti.Prin acest mod de actiune, produsul intervine la un alt nivel obtinand o eficacitate superioara, un spectru larg de control si propietatea de a preveni aparitia rezistentei ciupercilor patogene la actiunea fungicidului.

   Alaturi de fluopiram, formularea cuprinde si subsatanta activa protioconazol,fiind cel mai activ triazol astfel produsul ofera un spectru foarte larg de activitate cu actiune sistemica asupra unui numar foarte mare de ciuperci parazite, actionand preventiv, curativ si uneori eradicativ.

Mod de utilizare:

   Propulse 250 SE se aplica la cultura de rapita in doza de 1 l/ha pe vegetatie pentru combaterea putregaiului alb si a patarii brune din momentul aparitiei bobocilor florali inca nedeschisi pana la sfarsitul infloritului-scuturarea petalelor.

   Aplicarea se recomanda sa se faca preventiv, inaintea de aparitia primelor simptome de boala, iar momentul optim este cel de inflorire deplina, adica atunci cand 50% din florile de pe racemul principal sunt deschise,iar petalele primelor flori inflorite incep sa cada. Perioada de absortie in planta este de jumatate de ora pana la o ora de la aplicare, iar eventualele ploi survenite dupa tratament nu afecteaza eficacitatea.Se recomanda un tratament pe sezon, cantitatea de solutie fiind de 200-400 l/ha.

Plante tratate: rapita.

Producator: Bayer

Culturi omologateOrganism țintăDoza
RapitaPutregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum)Patarea bruna (Alternaria brassicae)1 l/ha
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Propulse 250 SE (5L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Propulse 250 SE (5L)”

SUS