Fungicid Priori Xtra (1L)

Fungicid Priori Xtra (1L)

330.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Fungicidul PRIORI XTRA, al companiei Syngenta Crop Protection, avand in compozitie 200 g/l azoxistrobin si 80 g/l ciproconazol, este un produs modern cu spectru larg de actiune, care influenteaza pozitiv activitatea fiziologica a plantei. Priori Xtra este a doua denumire comerciala a produsului Amistar Xtra 280 SC si se afla de anul acesta in oferta Alcedo. Acesta protejeaza noile cresteri ale frunzei prin formarea unui depozit de produs in teaca frunzei, depozitul fiind reactivat in contact cu apa. Pentru un efect optim,  se recomanda efectuarea unui tratament preventiv sau la primele simptome de boala. Asigura o protectie de pana la 3-4 saptamani. Strobilurina tine cultura verde mai mult timp, ceea ce determina o perioada mai lunga de asimilare, cu influente favorabile asupra calitatii si cantitatii productiei, ceea ce este numit “green effect”.

Pentru grau (0,5 l/ha) – se recomanda aplicarea in programul cu doua tratamente, ca al doilea tratament, in perioada cuprinsa intre aparitia frunzei stindard pana la inflorit, in functie de presiunea de infectie si spectrul de boli. Combate boli foliare si ale spicului precum: fainare (Erysiphe graminis), rugina (Puccinia spp.), septorioza (Septoria spp.), fuzarioza (Fusarium spp.), sfasierea frunzelor (Helminthosporium spp.). La orz (0,75 l/ha) pentru boli foliare ca: fainare (Erysiphe graminis), patarea reticulara (Pyrenophora teres), arsura bruna a frunzelor (Rhynchosporium secalis), sfasierea frunzelor (Helminthosporium sativum).

Pentru floarea-soarelui (0,75 l/ha) – Priori Xtra se aplica la stadiul maxim de interventie terestra (cu utilaje clasice), cat mai aproape de faza de buton floral-verde. Pentru bolile care apar pe calatidiu, Priori Xtra se aplica de la inceputul pana la sfarsitul infloritului; putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi), alternarioza (Alternaria spp.). La cultura de rapita (0,75 l/ha) – tratamentele se vor efectua in primavara, preventiv, la inceputul/mijlocul infloritului, in conditii favorabile dezvoltarii bolilor sau conform avertizarilor locale; putregaiul uscat (Phoma lingam), putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul cenusiu (Botrytis cinerea), patarea neagra a frunzelor (Alternaria brassicae), fainare (Erysiphae communis).

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Priori Xtra (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Priori Xtra (1L)”

SUS