Fungicid Pergado F 45WG (5kg ),Fungicide

Fungicid Pergado F 45WG (5kg )

566,00RON

În Stoc

  • Ex Tax: 566,00RON
  • Product Code: CRP1424

Fungicid Pergado F 45WG (5kg )

Pergado F este un fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său unic de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei pe inflorescențe, ciorchine și frunze. Această acțiune unică se numește LOK+FLO™ și se manifestă pe mai multe căi, prin activitate extrem de puternică în controlul manei, pătrundere rapidă în interiorul țesuturilor, rezistență bună la spălare.
După aplicare, Pergado F este absorbit în stratul de ceară de pe inflorescențe, ciorchine și frunze, de unde difuzează treptat în țesuturi ,oferind o protecție preventivă de lungă durată și curativă 1-2 zile de la instalarea infecției. Pergado F nu afectează fermentația și proprietățile organoleptice ale vinului.
Pergado F oferă cel mai ridicat nivel de combatere a manei la inflorescențe și ciorchine, între două aplicări, datorită caracteristicii sale unice LOK+FLO™. Această proprietate unică permite absorbția rapidă în stratul de ceară și pătrunderea translaminară în țesuturile plantei.
Cultura Spectru de combatere Doza Epoca de aplicare Timp de pauza*
Vita de vie Mana (Plasmopara Viticola) 2,5kg/ha (administrat in 1000 l apa) se aplica preventiv de la inflorit pana cand boabele ajung la dimensiunea bobului de mazare 40 de zile
* interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament până la recoltare Intervalul între tratamente se va adapta în funcție de condițiile climatice, presiunea de infecție și evoluția culturii. Pe parcursul unui sezon nu se vor aplica mai mult de 3-4 tratamente cu produse din gama Pergado. Se recomandă alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Ridomil Gold MZ 68 WG, Ridomil Gold Plus 42,5  WP, Universalis 593 SC).
Substanta activa Clasificare Formulare Numar certificat de omologare
mandipropamid 5% + folpet 40% N, Xn Granule dispersabile in apa 2781/26.06.2008

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha