Fungicid Melody Compact 49 WG ( 6 Kg)
- 22%

Fungicid Melody Compact 49 WG ( 6 Kg)

1,268.00lei 990.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Melody Compact 49 WG este un fungicid sistemic dar si de contact, datorita celor doua substante active ale sale care activeaza asupra ciupercilor patogene.

Substanta activa: 84 g/kg iprovalicarb + 406 g/kg Cupru sub forma de oxiclorura de cupru

Formulare: WG (granule dispersabile in apa)

Modul de actiune

Actiunea sa asupra ciupercilor patogene este preventiva, curativa, si antisporulanta. Datorita substantei iprovalicarb, Melody Compact actioneaza preventiv impotriva germinarii sporilor, curativ prin stoparea in primele doua zile dupa producerea infectiei a cresterii miceliului intracelular si antisporulant, daca infectia a avut loc deja, oprind formarea fructificatiilor si sporularea. In acest fel este stopata raspandirea manei. Oxiclorura de cupru este o substanta activa de contact cu actiune preventiva impotriva germinarii sporilor si patrunderii miceliului in planta. Datorita acestor particularitati, Melody Compact are o eficacitate ridicata inclusiv impotriva formelor rezistente la alte produse specifice pentru mana. Melody Compact nu afecteaza procesele de fermentatie si vinificatie.

Utilizare:

Vita de vie

Un plic de 20 g se dizolva in 13 litri apa indeajuns pentru o suprafata de 130 mp, pentru combaterea manei (Plasmopara Viticola). Se utilizeaza pentru 1-3 tratamente preventive atat inainte cat si dupa inflorit, din fenofaza de degajare a ciorchinilor pana la fenofaza inainte de parga. Intervalul intre tratamente este de 8-10 zile. Timpul de pauza este de 21 de zile atat la strugurii de masa cat si la strugurii pentru vinificatie.

Cartof

Se utilizeaza 20 g / 10 litri de apa indeajuns pentru o suprafata de 100 mp pentru combaterea manei (Phytophtora infestans). Primul tratament se va efectua inainte de inchiderea randurilor, iar urmatorul tratament pana dupa inflorit, intervalul intre stropiri fiind de 7-12 zile. Timpul de pauza este de 7 zile.

Tomate 

Se utilizeaza 20 g / 10 litri de apa indeajuns pentru o suprafata de 100 mp pentru combaterea manei si alternoriozei pentru 1-3 tratamente efectuate preventiv la avertizare sau la aparitia primelor simptome. Timpul de pauza este de 7 zile.

Castraveti

Se utilizeaza 20 g / 10 litri de apa indeajuns pentru o suprafata de 100 mp pentru combaterea manei si a patarii unghiulare, se aplica 1-3 tratamente efectuate preventiv la avertizare sau la aparitia primelor simptome, la interval de 7-12 zile. Timpul de pauza este de 3 zile.

Ardei

Se utilizeaza 20 g / 10 litri de apa indeajuns pentru o suprafata de 100 mp pentru a combate patarea frunzelor si basicarea fructelor, pentru 1-3 tratamente la avertizare sau la aparitia primelor simptome, la interval de 7 zile.

CulturaSpectru de combatereDoza
Vita de vieMana (Plasmopara viticola)1.5 kg/ha
CartofMana (Phytophtora infestans)2 kg/ha, 300-400 l/ha
TomateMana (Phytophtora infestans) Alternarioza (Alternaria solani) Bacterioza (Xanthomonas vesicatoria)2 kg/ha, 600-1000 l/ha
CastravetiMana (Pseudoperonospora cubensis) Patarea unghiulara (Pseudomonas lachrymans)2 kg/ha/1000 l apa
ArdeiPatarea și basicarea frunzelor (Xanthomonas vesicatoria)0,2% 2 kg/ha/1000 l apa)

Informaţii adiţionale

Destinat UzPopulatie, Profesional
Substanta activa fungicideCupru, Iprovalicarb
Concentratie Substanta Activa8,4% / 40,6%
Denumire plantaArdei, Cartofi, Castraveti, Tomate, Vita de vie
Tipuri AplicarePompa de spate
FormulareWG – granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare1 kg
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000
ProducatorBayer

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Melody Compact 49 WG ( 6 Kg)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Melody Compact 49 WG ( 6 Kg)”

SUS