Fungicid Luna Experience 400SC ( 1L )
- 16%

Fungicid Luna Experience 400SC ( 1L )

385.00lei 325.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Luna experience contine fluopiram, o substanta activa noua, cu proprietati penetrante si translaminare, foarte eficace asupra unui spectru larg de patogeni in tratamente preventive. In ciclul de dezvoltare al patoenilor, fluopiram actioneaza in toate stadiile, inhiband germinatia sporilor, cresterea tubului germinativ, cresterea miceliului si sporularea. Tebuconazol are actiune sistemica si prezinta proprietati preventive, curative si uneori eradicative care ii confera un spectru larg de activitate. Sunt protejate frunzele, lastarii, florile si organele fructifere.

Mod de utilizare:

Mar: se utilizeaza doza de 0,75 l/ha ( 0.05% in 1500 l apa ) pentru combaterea fainarii si a rapanului. Tratamentele se efectueaza incepand cu faza de buton roz pana la faza de coacere a fructelor – recoltarea fructelor. Se efectueaza maximum 2 tratamente la avertizare, la un interval de minim 7 zile. Timp de recoltare:14 zile.

Prun: se utilizeaza la doza de 0.5 l/ha ( 0.05% in 1000 l apa ) pentru combaterea moniliozelor si a patarii rosii a frunzelor de prun. Se efectueaza maximum 3 tratamente pe sezon, primul incepand cu faza de buton alb pana la inceputul colorarii fructelor. Intervalul intre tratamente este de 7-10 zile. Timp de pauza inainte de recoltare: 7 zile.

Luna experience 400 SC aplicat la dozele omologate este in general bine tolerat de plante si nu se manifesta fenomene de fitotoxicitate. La unele soiuri de mar, pot aparea fenomeme de fitotoxicitate. Testele de eficacitate biologica au fost efectuate numai cu Luna Experience 400 sc, de aceea orice alta combinatie se face pe proprie raspundere. Inaintea utilizarii in amestec cu alte produse, se recomanda a se efectua un test de compatibilitate fizico-chimica intr-un volum mai mic de solutie, urmat de un microtest biologic.

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Luna Experience 400SC ( 1L )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Luna Experience 400SC ( 1L )”

SUS