Fungicid Credo (5L)

Fungicid Credo (5L)

655.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Fungicid Credo

Mod de ambalare: 5 litri

Substanta activa: 500 g/l clorotalonil + 100 g/l picoxistrobin

Conditionare: suspensie concentrata (SC) de culoare bej

Caracteristici:

Credo contine doua substante active compatibile, cu moduri de actiune diferite si este eficace impotriva unui spectru larg de boli foliare la cereale. Prin efectul combinat de contact si sistemic, Credo este eficient in controlul bolilor foliare la cerealele paioase.

  • Picoxistrobin este distribuit sistemic prin vasele lemnoase, difuzeaza de-a lungul peretilor in tesuturile invecinate si migreaza din partile tratate spre extremitatile frunzei. Actiune sistemica translaminara si acropetala asigura protectia tesuturilor noi. Picoxistrobin este redistribuit in stare de vapori si creaza o zona de protectie uniforma in jurul plantei tratate.
  • Clorotalonil, este fungicid de contact, preventiv, cu un mod unic de actiune multi-site. Controleaza un spectru larg de organisme patogene prin inhibarea germinatiei sporilor si a mobilitatii zoosporilor.

Mod de utilizare:

Doza recomandata: 1,5 l/ha la grau si orz. Volumul de suspensie: 150-400 l/ha la aplicarea terestra. Numarul maxim de tratamente pe an: 2. Timp de pauza: 42 zile. Credo se aplica intotdeauna in functie de presiunea de infectie, preferabil preventiv sau la aparitia primelor simptome. La grau se poate aplica de la inceputul alungirii paiului pana la inceputul formarii bobului inclus in programele pentru controlul bolilor cu unu sau doua tratamente.

   La orz se aplica de la sfarsitul infratirii pana la inceputul infloririi. Integrat intr-un program de combatere cu mai multe tratamente, pentru a beneficia de toate avantajele produsului se recomanta aplicarea la ultimul tratament, de la aparitia frunzei stindard – pana la inspicat. In cazul unei presiuni ridicate de infectie, tratamentul se repeta la interval de minim 14 zile.

Credo poate fi amestecat cu alte fungicide sau erbicide omologate şi fertilizanţi foliari, cu condiţia respectării stricte a recomandărilor din eticheta partenerului de amestec.

Plante tratate: orz si grau.

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Credo (5L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Credo (5L)”

SUS