Bumper Super 490 EC ( 1L )

Bumper Super 490 EC ( 1L )

141.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Fungicid Bumper 490 EC

Substanta activa: Propiconazol 90 g/l + Procloraz 400 g/l.

Caracteristici: Bumper Super 490 EC este un fungicid complex continand doua substante active cu actiune de contact si sistemica; translocarea acropetala si actiunea penetrant – translaminara asigura protectie rapida si de durata impotriva intregului spectru de boli micotice care ataca cerealele in timpul vegetatiei.

Mod de actiune: BUMPER SUPER 490 EC este un fungicid complex conţinând două substanţe active cu acţiune sistemică şi translaminară împotriva întregului spectru de boli micotice care atacă cerealele în timpul vegetaţiei:

– propiconazol (triazol), cu acţiune sistemică şi translocare acropetală, conferă plantelor tratate protecţie mai ales împotriva făinărilor, ruginilor şi septoriozei
– proclorazul (imidazol), cu acţiune de contact şi penetrant-translaminară de durată (4-6 săptămâni), activ mai ales împotriva pătării în ochi, fusariozei şi septoriozei.

Ambele substanţe active sunt complementare şi sinergice în combatere şi acţionează prin inhibarea biosintezei ergosterolului în pereţii celulari ai organismelor ţintă.

Produsul se absoarbe şi se translocă rapid în plantă (la circa o oră de la tratament) ceea ce îi conferă rezistenţă la spălare. Datorită compuşilor săi, produsul are acţiune preventivă dar şi curativă şi eradicantă (distruge infecţiile incipiente). Prin aplicarea sa în culturile de cereale păioase se asigură obţinerea unor producţii mari şi mai ales de calitate (îmbunătăţeşte conţinutul în gluten, reduce şiştăvirea boabelor, previne acumularea de micotoxine).

Plante tratate: Grau si Orz

Boli si Ciuperci tratate: Boli foliare.

CulturaAgentul patogenDoza
Grau, OrzComplex de boli foliare0.8 l/ha

 

Informaţii adiţionale

ProducatorAdama
FormulareNu
Combate activitatea in gradinaBolilor Foliare
Denumire plantaNu
Modalitate de ambalare1 litru
Valabilitate (ani)Nu
Greutate (Kg)1.0000
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Bumper Super 490 EC ( 1L )

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Bumper Super 490 EC ( 1L )”

SUS