Fungicid Allegro (5L)

Fungicid Allegro (5L)

1,160.00lei

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Fungicid Allegro 

Mod de ambalare: 5 litri

Substanta activa: 125 g/l kresoxim-metil + 125 g/l epoxiconazol

Formulare: suspensie concentrata

Caracteristici: Allegro este un fungicid bazat pe doua substante active. Kresoxim-metil din grupa strobilurinelor foarte eficace si foarte selectiv, care se distribuie selectiv la suprafata frunzelor, prin difuzie, in faza gazoasa, avand si penetrare translaminara in frunze. Ramane dupa aplicare la suprafata frunzelor ca un depozit solid. Particulele de substanta activa sunt absorbite in stratul subcuticular, si eliberarea ei se face treptat conferind o lunga perioada de actiune.

Epoxiconazolul, din grupa triazolilor, are actiune sistemica. Prin combinatia acestor doua substante active, Allegro se distinge printr-o eficacitate puternica impotriva celor mai importante boli la cereale paioase, pe durata a mai multe saptamani. Datorita efectelor fiziologice ale produsului, plantele raman mai mult timp verzi (green effect), cu implicatii pozitive in cresterea cantitatii si calitatii recoltei.

Mod de utilizare: Allegro este omologat pentru combaterea bolilor foliare la grau si orz: fainarea, septorioza, rugini, fuzarioza etc. Doza de folosire este de 0,75 l/ha la grau si 1 l/ha la orz. Allegro se aplica cand apar primele simptome ale atacului agentilor patogeni.

In functie de aparitia simptomelor, intensitatea lor si de riscul de propagare rapida a bolilor, se vor aplica maximum 2 tratamente pana la cel mai tarziu faza de mijlocul infloritului. Cele mai bune rezultate se obtin la aplicarea preventiva.

Plante tratate: grau, orz.

Producator: Basf

Cultura Agent daunator Doza
 Grau Fainarea graului (Erysiphe graminis)
Septorioza (Septoria tritici)
Rugini (Puccinia spp.)
Fusarioza (Fusarium spp.)
 0,75 l/ha
 Orz Complex boli foliare 1 l/ha
Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Fungicid Allegro (5L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Fungicid Allegro (5L)”

SUS