Flipper EW 479.8 ( 10 L)

Flipper EW 479.8 ( 10 L)

910.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Cantitate
0744398201

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

 • Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

 • FLIPPER EW 479.8 (saruri de potasiu ai acizilor grasi C7-C20,  479,8 g/l) – insecticid si acaricid de contact BIOLOGIC pentru combaterea daunatorilor din camp si spatii protejate la tomate, vinete, castraveti, capsuni.
 • Ambalaj: bidon de 10 litri
 • MOD DE ACTIUNE: insecticid si acaricid de contact ce actioneaza asupra oualor, larvelor si adultilor insectelor daunatoare. Produsul trebuie sa intre in contact direct cu daunatorii pentru a fi eficient. Aplicati la primele semne de infestare prin tratamente foliare cu echipamente de stropit de buna calitate. SPECTRUL DE COMBATERE SI DOZA RECOMANDATA:
  CULTURASPECTRUL DE COMBATEREDOZA
  Tomate, vinete, castraveti, capsuni , in spatii protejateAfide (Aphis spp.), musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum), paianjanul rosu comun (Tetranychus spp.)16 l/ha
  Tomate in campAfide (Aphis spp.), musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum), paianjanul rosu comun (Tetranychus spp.)20 l/ha

   

  RECOMANDARI DE UTILIZARE:

  In spatii protejate la tomate, vinete, castraveti, capsuni se aplica un numar maxim de 5 tratamente/sezon/cultura, la interval 7 zile intre tratamente.

  La tomate in camp se pot aplica mai multe tratamente pe sezon, la o doza mai mica, cu conditia de a nu se depasi doza maxima de 20 l/ha/suprafata/cultura/sezon.

  Timp de pauza nu este necesar.

  Nu se intra in culturile tratate timp de 24 h dupa tratament.

  Prepararea solutiei: pregatirea solutiei se face prin umplere cu apa a 1/2 din volumul rezervorului instalatiei de stropit, se adauga cantitatea necesara de produs si se clateste recipientul de 2 ori cu apa curata, dupa care se completeaza cu restul de apa. Produsul se amesteca usor cu apa si nu necesita agitatie viguroasa.

  Utilizarea unui agitator poate provoca spumare.

  Utilizati daca este posibil apa dedurizata sau apa de ploaie.

  Nu utilizati apa dura care contine ioni metalici (calciu, magneziu, fier etc.) in concentratie mai mare de 300 ppm.

  Daca totusi folositi apa dura, adaugati un agent de dedurizare anterior adaugarii produsului.

  Solutia obtinuta trebuie sa fie folosita imediat, nu se pastreaza solutie nefolosita.

  Concentratia recomandata a solutiei este de 1 l insecticid in 100 l apa (sau 1% volum), respectand doza maxima de utilizare pe hectar. In cazul unei infestari puternice sau in cazul unor anumiti daunatori, se pot utiliza maxim 2 l de insecticid in 100 l apa (sau 2% volum) intr-o cantitate maxima de apa de 800 l/ha/aplicare in spatii protejate si 1000 l/ha/aplicare in camp.

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Flipper EW 479.8 ( 10 L)”

SUS