Erbicid Wing P (5L),Erbicide

Erbicid Wing P (5L)

340,00RON

În Stoc

  • Ex Tax: 340,00RON
  • Product Code: CRP1636

Erbicid Wing P (5L)

WING P este un erbicid pe baza de pendimetalin, din clasa dinitroaniline si dimetenamid-P, din grupa amidelor, cu o buna complementaritate a celor doua substante active.
MOD DE ACTIUNE: WING P este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale (Setaria, Echinochloa, Digitaria, Sorghum halepense din samanta, etc.) si a unor specii de dicotiledonate anuale. Inhiba atat diviziunea celulei, cat si alungirea acesteia în meristemul radacinilor. Dezvoltarea buruienilor este stopata direct ca urmare a absorbtiei prin varfurile de crestere coleoptil/hipocotil. Buruienile mor imediat dupa germinare sau rasarire, fiind eliminate timpuriu din competitie. 
MOD DE UTILIZARE: Pentru culturile de floarea-soarelui si soia aplicarea se va face numai preemergent. La cultura de porumb, pe langa aplicarea preemergenta (imediat dupa semanat sau în primele zile dupa aceasta), se poate face aplicarea în postemergenta timpurie (porumbul în faza de 1-2 frunze), cand dicotiledonatele nu sunt înca rasarite si gramineele au maxim 1 frunza. Nu se va aplica în momentul rasaririi porumbului. Cele mai bune rezultate se obtin în conditiile unor precipitatii de 10 mm/m2, survenite în interval de 10 zile dupa aplicare. Erbicidul WING P nu se va încorpora.

CombateCombaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a unor specii de dicotiledonate anuale
FormulareConcentrat emulsionabil
Mod de aplicarePreemergent si postemergent
CulturaFloarea soarelui
CulturaPorumb
CulturaPorumb furaj
CulturaSoia
Spectru de combatereSetaria, Echinochloa, Digitaria, Sorghum halepense din samanta
Doza3.5-4 l/ha
Substanda activa212.5 g/l Dimetenamid-P.250 g/l Pendimetalin
DestinatPopulatie
DestinatProfesional


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha