Erbicid Pendigan 330EC (5L),Erbicide
Sale

Erbicid Pendigan 330EC (5L)

255,00RON

300,00RON

Nu este in stoc

  • Ex Tax: 255,00RON
  • Product Code: CRP1315

Erbicid Pendigan 330EC (5L)

Erbicid Pendigan 330 EC Substanta activa: pendimetalin 330 g/l Caracteristici: Pendigan 330 EC  este un erbicid pelicular pentru floarea soarelui, porumb şi legume. PENDIGAN 330 EC conţine substanţa activă pendimetalin. Această substanţă activă se absoarbe prin coleoptil sau hipocotil şi provoacă întreruperea diviziunii celulare şi a creşterii celulelor la buruienile sensibile. Plantele mor la scurt timp de la tratament, în cursul germinării sau imediat după răsărire. Mod de actiune si utilizare: Produsul PENDIGAN 330 EC are o selectivitate „fiziologică” faţă de cultura de floarea soarelui, caz în care plantele de cultură metabolizează substanţa activă în produşi netoxici, astfel că la aceste culturi produsul se poate încorpora superficial (cu ajutorul combinatorului, la 5 cm adâncime). La alte culturi (porumb, bulboase, cartof şi legume), PENDIGAN 330 EC are selectivitate „de poziţie”, astfel că la aplicare se va avea în vedere ca seminţele în curs de germinare sau plantulele să nu intre în contact cu erbicidul (în acest caz aplicarea se face imediat după semănat iar încorporarea este exclusă!). În situaţiile în care produsul se aplică fără încorporare, produsul trebuie reactivat de apa de irigare sau din ploi.

Floarea soarelui - PENDIGAN 330 EC se aplică atât ppi (înainte de semănat, încorporat superficial cu ajutorul combinatorul), cât şi preemergent, în interval de 5 – 7 zile de la semănat, dar până la răsărirea buruienilor.

Porumb - PENDIGAN 330 EC se aplică preemergent în interval de 5 – 7 zile de la semănat, fără încorporare.

Ceapă semănată direct şi ceapă din arpagic - PENDIGAN 330 EC se aplică preemergent în interval de 3 – 5 zile de la semănat sau plantat.

Legume transplantate (tomate, ardei, morcov, varză) - Aplicarea produsului PENDIGAN 330 EC se face înainte de transplantare cu 2-3 zile pe toată suprafaţa. La plantare se evită intrarea în contact a solului tratat cu rădăcinile răsadurilor (se folosesc plantatoare speciale, nu se plantează în rigole trase cu rariţa).

Plante tratate: Floarea soarelui, Porumb, Tomate, Ardei, Morcov, Varza, Ceapa

Buruieni combatute: Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate, Buruieni dicotiledonate.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Floarea soarelui, Porumb, Morcov, Tomate transplantate, Varza de toamna, Ardei gras, Radacinoase Monocotiledonate anuale (mohor, Iarba barboasa, meisor, costrei din seminte) si unele dicotiledonate Preemergent (imediat dupa semanat) 5 l/ha
Ceapa semanata direct si ceapa din arpagic Monocotiledonate anuale si unele dicotiledonate Preemergent 6 l/ha

Informaţii adiţionale

Destinat Uz Populatie, Profesional
Substanta activa erbicide Pendimetalin
Concentratie Substanta Activa 330 gr/litru
Denumire planta Ardei, Ceapa, Floarea soarelui, Morcov, Porumb, Tomate, Varza
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 100ml
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Adama

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha