Erbicid Axial One 50 EC (5L),Erbicide

Erbicid Axial One 50 EC (5L)

1.200,00 ron

În Stoc

  • Ex Tax: 1.200,00 ron
  • Product Code: CRP1254

Erbicid Axial One 50 EC (5L)

Recomandări de utilizare Axial One este noua soluţie Syngenta în postemergență pentru controlul principalelor buruieni monocotiledonate anuale şi dicotiledonate anuale pe care le întâlnim în culturile de cereale. Complementaritatea celor două substanțe active, pinoxaden, recunoscut cu eficacitate superioară împotriva buruienilor graminee, şi florasulam, cu efect împotriva buruienilor cu frunza lată, face din Axial One o excelentă alegere în programul de combatere a buruienilor, printr-o singură trecere.  
 Cultura Spectru de combatere Doza Epoca de aplicare Timp de pauză*
Grâu Buruieni monocotiledonate anuale: Iarba vântului (Apera spica venti) Odos (Avena fatua) şi dicotiledonate anuale (Matricaria, Anthemis, Capsella, Galium, Galeopsis, Raphanus, Adonis, Lithospermum)  1 l/ha postemergent (grâu şi orzoaică de primăvară - început înfrăţit până la apariţia frunzei stindard)  -
Orzoaică de primăvară
* interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament până la recoltare   Recomandări de aplicare Axial One poate fi aplicat de la stadiul început înfrăţit până la apariţia frunzei stindard a culturii de cereale. Pentru a obţine cele mai bune rezultate din punct de vedere al eficacităţii produsului şi limitarea pierderilor de recoltă datorate de concurenţa buruienilor, Axial One este aplicat în momentul de sensibilitate maximă a buruienilor (monocotiledonate anuale - început înfrăţit şi dicotiledonate anuale 4-6 frunze). Notă: A nu se amesteca cu erbicide hormonale (2,4 D, dicamba), produse ce conţin sulf sau îngrăşăminte foliare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha