Seminte Elegance F1 (100.000 seminte)

Seminte Elegance F1 (100.000 seminte)

548.00lei

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Seminte Elegance F1

Producator: Nunhems

Ambalaj 100.000 seminte

Calibru 1.6-1.8

Elegance F1 este un hibrid de morcov de la Nunhems, foarte rezistent, usor de cultivat cu acoperire foliara buna. Morcovi de forma cilindrica, de culoare oranj neted-lucios, cu radacini avand lungimea de 18 – 20 cm. Randament ridicat cu rezistenta buna la crapare si rupere. Ideal pentru pastrare indelungata. Trasatura caracteristica a acestui hibrid este calitatea semintelor. Semintele de Elegance F1 au o germinare foarte buna, imprimand o vigoare foarte buna de crestere. Perioada de vegetatie este de 130 -140 zile.

Frunzele sunt de culoare verde inchis, bine legate de radacini. Au o perioada de viata indelungata, se dezvolta normal, in pozitie verticala, neavand contact cu solul, reducand astfel foarte mult riscul atacului de Alternaria. Recoltarea in septembrie, la mult timp dupa formarea frunzelor noi, duce la o marire a perioadei de stocare si nu reduce calitatea radacinilor. Radacinile sunt rezistente la deteriorarea din timpul recoltarii, rezultant un randament net ridicat dupa curatare si spalare.

Suprafata radacinilor este absolut neteda si usor de curatat de murdarie. Dupa spalare, radacinile au o culoare frumoasa, portocaliu luminos. Una din caracteristicile tuturor hibrizilor Nunhems este lipsa umarului verde la morcovi, care in stransa legatura cu culoarea portocalie luminoasa sunt foarte importante in vanzarea pentru consum in stare proaspata. Rezistenta foarte buna la rupere si legatura puternica a frunzelor de radacini, fac din acest hibrid, solutia optima pentru recoltarea mecanizata.

 

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Seminte Elegance F1 (100.000 seminte)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Seminte Elegance F1 (100.000 seminte)”

SUS