Delegate
Sale

Delegate

11.00lei4,200.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

Golește
Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Delegate

Detalii tehnice

Substanta activa: spinetoram – 250 g/kg

Formulare: WG – granule dispersabile în apa

Ambalat: la 0.250 kg si 3 kg

Spinetoram face parte din clasa Spinozine, grup 5 (IRAC), fiind derivat din fermentația Saccharopolyspora spinosa, ca si alte spinosine. Spinetoram asigura un control de lunga durata a unui spectru larg de insecte si are un impact scazut sau deloc asupra insectelor benefice.

Mod de actiune

• Insecticid sub forma de granule dispersabile în apa (WG), care actioneaza prin contact si prin ingestie.

• Spinetoram, ingredientul activ din insecticidul Delegate™, afecteaza sistemul nervos al insectelor declansand o transmisie haotica a impulsurilor nervoase la nivel neuronal.

• Stopeaza procesele de hranire si distruge insectele tinta. Nici o alta clasa de produse nu afecteaza sistemul nervos al insectelor cu acelasi mod de actiune ca si Delegate™.

• Spinetoram nu interactioneaza cu site-urile de actiune cunoscute ale altor clase de insecticid.

• Datorita modului unic de actiune, Delegate este un produs excelent pentru utilizare într-un sistem Integrated Pest Management. Familia de substante chimice spinosyn, spinetoram (Delegate™), si spinosad, sunt singurele insecticide din grupul 5 pe piata fructelor si legumelor.

• Are un mod unic de actiune care controleaza insectele în doua moduri: în primul rand prin ingestie si în al doilea rand prin contact, oferind un control rapid si o activitate reziduala de durata. Delegate™ are o foarte buna mobilitate translaminara si asigura o protectie totala a aparatului foliar la pomii fructiferi.

 

Mod de aplicare

SEMINTOASE: MAR, PAR, MOSMON, PAR NASHI, MERISOR

Numarul maxim de tratamente anuale per parcela: 1

Volume de solutie: 400-1.000 litri/ha.

• Viermele marului (Cydia pomonella): Se poate aplica în doza recomandata de 0.30 kg/ha, în momentul ecloziunii. El poate fi pozitionat, la alegere, pe una dintre generatiile daunatorului. Dupa aplicarea Delegate, în perioada de atac protectia culturii trebuie sa fie mentinuta pana la 10-12 zile (10 zile în caz de presiune ridicata). În acest caz se va utiliza o alta solutie decat Delegate™, care să fie de asemenea autorizata în acest scop.

• Molia pielitei fructelor Capua (Adoxophyes orana): Se aplica în doza de 0.30 kg/ha, exclusiv dupa înflorire, în momentul ecloziunii diferitelor generatii de molie a pielitei fructelor. Tratamentul se aplica în functie de gradul de atac. Dupa aplicarea Delegate™, în perioada de risc continuu, protectia trebuie sa fie mentinuta timp de 10-12 zile. În acest caz se va utiliza o alta solutie decat DelegateTM, care sa fie de asemenea autorizata în acest scop.

• Puricele melifer al parului (Cacopsylla pyri): Se aplica în doza de 0.30 kg/ha, exclusiv dupa înflorire, în momentul ecloziunii celei de-a doua generatii începand din stadiul de „oua” pana la stadiul de „larve incipiente (L1)”. Utilizarea împreuna cu un adjuvant omologat si compatibil cu insecticidele va contribui la îmbunatatirea eficientei produsului. Dupa aplicarea Delegate™, în perioada de risc continuu, protectia trebuie sa fie mentinuta timp de 10 zile. În acest caz se va utiliza o alta solutie decat Delegate™, care sa fie de asemenea autorizata în acest scop.

SAMBUROASE: PIERSIC, CAIS, NECTARIN

Numarul maxim de tratamente anuale per parcela: 1

Volume de solutie: 400-1.000 litri/ha.

• Molia orientala a fructelor de piersic (Cydia molesta): Se aplica în doza recomandata de 0.30 kg/ha în momentul ecloziunii. Dupa aplicarea Delegate™, în perioada de risc continuu, protectia trebuie sa fie mentinută timp de 10-12 zile. În acest caz se va utiliza o alta solutie decat Delegate™, care sa fie de asemenea autorizata în acest scop.

• Tripsul californian (Frankliniella occidentalis): Se aplica în doza de 0,30 kg/ha în general în luna care preceda recoltarea (prezenta insectelor adulte sau a larvelor de trips este observata pe muguri sau pe fructe).  Dupa aplicarea Delegate™, în perioada de risc continuu se va reînnoi protectia împotriva acestui daunator într-o perioada de 7 pana la 10 zile. În acest caz se va utiliza o alta solutie decat Delegate™, care sa fie de asemenea autorizata în acest scop.

PRUN

Numarul maxim de tratamente anuale per parcela: 1

Volume de solutie: 400-1.000 litri/ha.

• Viermele prunelor (Cydia funebrana): Riscul este în general eliminat printr-o aplicare de insecticid per generatie. Delegate™ se aplica în doza de 0.30 kg/ha. Delegate poate fi aplicat pe diversele generatii ale viermelui prunelor, la alegere, în momentul ecloziunii.

TIMP DE PAUZA:

• Perioada de la ultima aplicare a produsului pana în ziua recoltarii: 7 zile.

Limitarea riscului formarii rezistentei

• Utilizarea repetata, pe aceeasi parcela, a produsului pe baza de substante active din aceeasi familie chimica sau care actioneaza în acelasi mod poate conduce la aparitia unor insecte rezistente.

• Pentru a reduce acest risc, si indiferent de cultura tratata se recomanda alternarea sau asocierea, pe aceeasi parcela, a preparatelor pe baza de substante active din familii diferite sau cu moduri de actiune diferite.

• Pentru a evita dezvoltarea rezistentei la spinozine (spinetoram si spinosad), numarul de aplicatii ale produselor pe baza de spinozine este limitat la maxim 3 aplicari pe sezon.

Cantitate

250g, 30g, 3g, 3kg

Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Delegate”

SUS