Decis 25WG (600 grame),Insecticide
Sale

Decis 25WG (600 grame)

510,00RON

599,00RON

În Stoc

  • Ex Tax: 510,00RON
  • Product Code: CRP1263

Decis 25WG (600 grame)

Substanta activa: deltametrin 250 g/kg; Formulare: WG (granule dispersabile in apa). Decis 25 WG este un insecticid de la Bayer Crop Science, piretroid pentru combaterea daunatorilor la grau, cartof, vita de vie, mar, prun, varza.
Cultura Organism tinta Doza/Conc.
Grau Plosnita cerealelor (Eurygaster integriceps)  30 g/ha
Cartof Gandacul din colorado (Leptinotarsadecemlineata)  30-40 g/ha
Vita de vie Molia vitei de vie (Lobesia botrana)  30 g/ha
Mar, prun Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus pemiciosus)  0.003 %
Mar Afide (Aphis pomi) Viermele merelor (Cydia pomonella) Viespea merelor (Hoplocampa testudinea) Insecte minatoare (Stigmella malella, Leucoptera scitella, Phyllonorichter blancardella )  0.003% (45 g/ha)
Prun Viespea prunului (Hoplocampa minuta) Viermele prunelor (Cudia funebra) Paduchele cenusiu (Hyalopterus pruni)  0.003 % (30 g/ha)
Varza  Buha verzei (Mamestra brassicae) (larve L1-L3)  0.005 % (30 g/ha)
Modul de actiune: Decis este un piretriod de sinteza care actioneaza prin contact si prin ingestie. Asupra insectelor actioneaza la nivelul sistemului nervos. Are efect repelent si de soc si actioneaza ca inhibator de nutritie asupra insectelor. Decis protejeaza cultura 7-10 zile, indiferent de stadiul de vegetatie. Acoperirea completa si uniforma a plantelor este esentiala pentru o buna protectie impotriva atacului insectelor. Modul de utilizare: Tratamentele (in numar de maxim trei pe sezon) se efectueaza la avertizare sau la aparitia daunatorului. Pentru evitarea aparitiei fenomenului de rezistenta se vor face tratamente in alternanta cu insecticide din alte grupe chimice. Decis 25 WG beneficiaza de o formulare moderna, caracterizata prin stabilitate ridicata si un profil toxicologic favorabil. Timpul de pauza inaintea recoltarii: 3 zile la legume, 7 zile la fructe.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha