Bravo 500 SC

Bravo 500 SC

10.00lei390.00lei

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Ce este Bravo Fungicid

Bravo Fungicid este un fungicid de contact ce se aplica pentru combaterea bolilor provocate de ciuperci atat in culturile de lgume, de camp, cat si in cele de pomi fructiferi.

Ce boli poate combate Bravo Fungicid

Aplicarea fungicidului Bravo are ca efect combaterea urmatoarelor boli: putregai cenusiu, mana, alternarioza, antracnoza, boli foliare, rapan, si ale spicului. Datorita compozitie, este rezistent la umezeala, inclusiv la precipitatii abundente.

Bravo Fungicid 500 SC se utilizeaza in urmatoarele culturi: Cartofi, Tomate, Castraveti, Cereale, Ceapa, Mar, Prun, Piersic, Par, Pepene galben, Capsun.

Cum se aplica Bravo Fungicid

Solutia se aplica pe culturi prin stropire, iar cantitatea difera in functie de  cultura: In cazul legumelor, doza este 500-2000 l/ha, iar in cazul cartofilor, 600-800 l/ha.

Bravo Fungicid se aplica fie preventiv, fie cand apar primele semne de boala care ameninta cultura. Este permisa administrarea fungicidului in timpul infloririi, dar nu la temperaturi mai mici de 13 grade Celsius.

Compatibilitate

Fungicid 500 este compatibil cu aproape toate pesticidele folosite uzual. Astfel, se poate utiliza simultan, cu celelalte substante care lupta impotriva daunatorilor plantelor.

Timp de pauza dupa aplicarea Bravo 500 SC

Timpul de pauza de la aplicarea fungicidului pana la recoltare difera in functie de cultura. Astfel, in cazul castravetilor, pepenilor si tomatelor,  timpul de asteptare este de 3 zile. 7 zile in cazul culturilor de cartofi si 14, respectiv 60 de zile pentru culturile de ceapa si piersic.

Aplica Bravo Fungicid, scapa de daunatorii care iti afecteaza culturile si bucura-te de recolte bogate!

Cantitate

1 Litru, 20 ml, 200 ml, 5 Litri

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Bravo 500 SC

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Bravo 500 SC”

SUS