Blog

Blog

Tot ce trebuie sa plantezi in gradina, in functie de anotimp

Tot ce trebuie sa plantezi in gradina, in functie de anotimp Dar Ce seminte sa plantezi in gradina primavara?

Citeste mai mult
66

Tipuri de seminte tomate

Ce tipuri de seminte de tomate sa cumparati? Intr-un magazin online seminte legume puteti gasi diverse soiuri de seminte tomate. Atunci cand alegeti tipurile de seminte de tomate pe care sa le cultivati, alegeti CropMarket

Citeste mai mult
67

Scapa de daunatorii culturii agricole

Pentru a scapa de daunatorii culturii agricole, ai nevoie de pesticide si erbicide. Le poti achizitiona dintr-un magazin de seminte legume profesionale, CropMarket.

Citeste mai mult
103

In luna Februarie se seamana semintele pentru producerea de rasad la tomate timpurii

In luna Februarie se seamana semintele pentru producerea de rasad la tomate timpurii - Comanda acum cele mai bune seminte de rosii romanesti.

Citeste mai mult
915

In luna Aprilie, se pregateste terenul pentru primele culturi: sapat, fertilizat si erbicidat

Indiferent de ce dorim sa cultivam, mereu ne vom lupta cu problema buruienilor, care mereu isi vor face aparitia, pe toate suprafetele cultivate, indiferent ca sunt cu cereale sau legume. In prezent in magazine se pot gasi o mare diversitate de erbicide.

Citeste mai mult
77

Cele mai IEFTINE si EFICIENTIE solutii pentru a scapa de buruieni

Orice pasionat de gradinarit se loveste de problema buruienilor. Alaturi de rosii, castraveti, ghiocei, zambile si alte plante pe care le cultivam cu placere, descoperim in fiecare primavara si buruieni

Citeste mai mult
45

Ce seminte plantam in septembrie, culegem primavara

Ce seminte plantam in septembrie, culegem primavara

Citeste mai mult
76

Ce seminte plantam in martie?

Afla de la CropMarket ce seminte plantam in luna martie - CropMarket - Magazin online seminte legume Luna martie este luna in care incep sa infloreasca numeroase plante perene de primavara.

Citeste mai mult
71

Seminte de pepene verde cu miezul dulce

Daca ai de gand sa cultivi si sa comercializezi pepene verde, atunci trebuie sa te asiguri ca plantezi un soi ce da roade frumoase si cel mai important, sa aiba miezul dulce, asa cum le place tuturor cumparatorilor!

Citeste mai mult
63

Ce seminte alegi pentru cei mai gustosi ardei kapia

Numeroasele beneficii ale ardeilor kapia in diverse industrii, multele sale vitamine, aspectul delicios si gustul aromat si perfect in atat de multe retete, i-au adus faima bine meritata ardeiului kapia. De aceea, in caz ca esti un cultivator de legume ce comercializeaza propriile roade, sau daca do

Citeste mai mult
53
Afişare 1 - 10 din 12 (2 pagini)