Affirm Opti ( 1kg )

Affirm Opti ( 1kg )

164.00lei

Fisa tehnica

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

AFFIRM OPTI acţionează prin blocarea transmiterii semnalelor nervoase ale insectei, care traversează canalele de clor de la nivelul muşchilor. Insecta îşi încetează imediat hrănirea, paralizează ireversibil şi moare într-un timp relativ scurt. AFFIRM OPTI acţionează specific asupra lepidopterelor prin contact şi ingestie. Produsul are mişcare sistemică locală (translaminară sau penetrantă) la nivelul organelor vegetale tratate, unde intră în interior şi formează un rezervor activ de produs care protejează foarte eficient planta împotriva lepidopterelor.

Ce este nou la Affirm Opti si cum functioneaza

Affirm Opti contine o tehnologie proprie, cu ingredientul activ acoperit cu anti-oxidanti care stabilizeaza substanta activa si prezinta un nivel de control ridicat al daunatorilor. Aceasta formulare moderna, de tip granulat, produce mai putin praf in timpul manipularii si, prin urmare, mai putina expunere. In plus, aceasta a imbunatatit higroscopicitatea ceea ce inseamna mai putine resturi pe ambalaj si, prin urmare, mai usor de clatit.

Emamectinul benzoat apartine familiei de avermectine si deriva din procesele de fermentare ale microorganismelor de sol Streptomyces avermitilis.

Modul de actiune al insecticidului Affirm Opti este unic printre insecticidele specifice impotriva lepidopterelor – actioneaza prin blocarea transmiterii impulsurilor nervoase ale insectelor, prin interferenta cu functionarea canalelor de clor ale sistemului lor nervos.

 

Produsul Affirm Opti este, conform Syngenta, cel mai bun produs destinat combaterii moliilor fructelor (Cydia pomonella, Adoxophies spp, Anarsia lineatella, Cydia funebranna, Minatori, alte specii de lepidoptere).

Cum se foloseste insecticidul Affirm Opti?

Produsul se aplica inaintea eclozarii larvelor din ou, sau la aparitia primelor larve, cand se inregistreaza maximul curbei de zbor, moment identificat cu ajutorul capcanelor feromonale sau la avertizare.

Se recomanda a nu se depasi 2-3 tratamente pe sezon cu Affirm Opti. Intervalul dintre aplicari este de 7-10 zile, in functie de conditiile climatice si presiunea de daunatori.

Tratamentele cu Affirm Opti se recomanda exclusiv in afara perioadei infloritului.

Produsul se poate aplica la urmatoarele culturi, in urmatoarele doze:

CulturaSpectru de combatereDozaTimp de pauza
Mar, par, gutui, mosmonCydia pomonella, Adoxophies spp, Archips spp, Spilonota spp, Leucoptera scitella, Litchocolletis biancardela, Perileucoptera spp.2 kg / ha7 zile
PrunCydia funebrana2.5 kg/ ha7 zile
CaisCydia molesta, Anarsia lineatella2.5 kg/ha7 zile
Piersic, NectarinCydia spp, Anarsia lineatella2.5 kg/ha7 zile
Comentarii clienti
0
0 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
Comentarii

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Affirm Opti ( 1kg )”

SUS