Milbeknock EC (1L)
- 8%

Milbeknock EC (1L)

818.00lei 750.00lei

Date Tehnice si de Securitate

Date Tehnice si de Securitate

În stoc

Cantitate
0744398201
Categorie:

Pentru coletele care depasesc 20 kg costul transportului se comunica telefonic

Acest produs este destinat utilizarii publicului larg .

Acaricide Milbeknock EC

Producator: Sankyo Agro

Milbeknock EC este un produs pe baza unei substante naturale obtinuta din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus. Are un mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale.
Substanta activa: milbemectin 1 %
Caracteristici: Milbeknock EC este un produs pe baza unei substante naturale obtinuta din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus. Are un mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm, combate un spectru larg de acarieni dar si unele insecte cum ar fi: musculita alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, minatoare, trips, nematozi, etc.
Mod de actiune: Milbeknock este un insecto-acaricid formulat pe baza unei substante naturale, obtinuta prin fermentare din bacteria Streptomyces hygroscopicus. Are in mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm.
Milbeknock EC combate un spectru larg de acarieni in toate stadiile de dezvoltare (ou-larva-nimfa-adult) si are efect pe o perioada indelungata, circa 40-50 de zile. De asemenea, prezinta actiune insecticida asupra mai multor daunatori. patrunde translaminar in plante si nu este afectat de ploi si de temperaturile din timpul aplicarii.
Mod de ultilizare: Se recomanda ca stropirile sa se faca uniform. Se vor folosi cantitati de apa la hectar, specifice pentru fiecare cultura si stadiu de vegetatie. Momentul de aplicare este dupa aparitia paianjenilor daunatori. Efectul maxim se obtine atunci cand tratamentul se efectueaza la inceputul infestarii, cand numarul de adulti pe planta este redus. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi Nissorun 10 WP, Novadim Progress, Envidor.
Plante tratate: Castraveti, Mar, Vita de vie
Insecte si acarieni combatuti: Molia miniera marmorata, Paianjenul comun (Tetranychus urticae), Paianjenul rosu comun(Panonychus ulmi)
Cultura Agentul daunator Doza
Castraveti Paianjenul rosu comun 0.075%
Livezi de mar Acarianul rosu al pomilor, Minierul marmorat 0.750 l/ha in 1500 l apa
Vita de vie Paianjenul rosu comun 0.075%

Altii au cumparat si...

Comentarii clienti
5
5 evaluari
5 Stele
0%
4 Stele
0%
3 Stele
0%
2 Stele
0%
1 Stele
0%
5 evaluari pentru Milbeknock EC (1L)

Nu exista niciun comentariu inca.

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza “Milbeknock EC (1L)”

SUS